Koirakin tarvitsee kuitenkin lepoa omistajansa tavoin

Koiranomistajan arkea rytmittävät tavallisesti koiran kanssa tehtävät lenkit, sen kanssa harrastaminen sekä luonnollisesti koiran syöttäminen sekä juomaveden vaihtaminen. Oman koiran omistaminen on toki työlästä hommaa, mutta niin palkitsevaa, että joskus koko elämän haluaisi pyörivän oman karvakaverin ympärillä.Koirakin tarvitsee kuitenkin lepoa omistajansa tavoin, ja mikä olisikaan sopivampi tapa siivittää yhteisiä rentouttavia hetkiä kuin erilaisten koira-aiheisten pelien pelaaminen? Videoslots on netissä toimiva pelisivusto, jonka valikoimista löytyy jopa tuhansia pelejä. Tarjolla on useitakin koira-aiheisia slotteja monelta tunnetulta pelivalmistajalta, joten itselleen sopivan pelin voi valita vaikka suosikkikoirarodun mukaan. Parhaimmassa tapauksessahan kolikkopeleistä voi voittaa suuriakin summia rahaa, mitä sitten voi hyödyntää oman rakkaan koiran kanssa puuhailuun.

Naapuruston koirat

Suosittu pelitoimittaja Pragmatic Play on luonut kasinomarkkinoille ihanan ja idyllisen koira-aiheisen The Dog House -pelin, joka sijoittuu esikaupunkialueen naapurustoon. Sydän lämpenee heti peliin tultaessa, sillä voittosymboleina ruudulla seikkailevat niin rottweilerit, shih tzut, mopsit kuin pienet mäyräkoiratkin. Voittoja voi keräillä näiden lisäksi myös kaulapantojen, puruluiden sekä pelikorttipakan symbolien avulla. Wildina toimii puolestaan koirankoppi ja ilmaiskierroksille pääsee koiran tassu -symbolin siivittämänä. Pelitauluna toimii puinen koirankoppi ja siinä on yhteensä viisi kelaa ja kolme riviä. Panostukset voi asettaa 0,20 – 100 euron välille, ja päävoittona pelissä on tarjolla lähes 4 000 euron voittosumma. The Dog House on hellyttävä slotti, joka sopii ehdottomasti kaikille koirien ystäville.

Puppy Love – ihania koiravauvoja

Myös pelialan jätti BetSoft Gaming on luonut alalle oman koira-aiheisen slottinsa. Kyseessä on herttainen Puppy Love -niminen peli, jota ei kyllä kannata ottaa pelattavakseen silloin, kun on kova koirakuume. Ruudulla seikkailevat nimittäin toinen toistaan suloisemmat koiranpennut lutuisilla katseillaan. Pelitaulun reunat ovat täynnä pieniä tassunjälkiä ja itse taulun asetelma on viisikelainen ja kolmerivinen. Äänimaailma on todentuntuinen, ja kaikki pelin symbolit ja grafiikat liittyvät ihastuttavasti koiranpentuihin. Koiran ruokakupin avulla saa pelissä ilmaisia kierroksia ja myyntikyltti puolestaan vie pelaajan hauskalle bonuskierrokselle, jossa ostetaan koiranpentuja omaksi. Parhaimmillaan Puppy Love voikin tuoda lisärahoitusta vaikka oman koiranpennun hankintaan, sillä sen peruspelin päävoitto on hurjat 2 500 euroa.